Uw zorg is ons werk

Organisatie

LZorg is een kleinschalige HKZ erkende thuiszorgorganisatie. Dit betekent dat Lzorg aan de kwaliteitseisen voldoet volgens de vastgestelde HKZ-normen. Lzorg levert zorg aan huis in Almere en het Gooi en Vechtstreek.

U kan bij Lzorg terecht voor persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg, huishoudelijke hulp, begeleiding en 24 uur terminale zorg. Uw zorgvraag wordt samen met u en onze HBO- verpleegkundige nauwkeurig in kaart gebracht en geïndiceerd.

Bij Lzorg staat de cliënt centraal. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen omtrent uw zorgverlening. Met behulp van onze professionele hulpverleners biedt Lzorg u de mogelijkheid om zolang mogelijk thuis te blijven wonen.

Vanaf 2015 wordt  persoonlijke verzorging en verpleegkundige zorg vanuit de ZVW (Zorg Verzekeringswet) vergoed. U hoeft dus voor persoonlijke verzorging of verpleegkundige zorg  geen eigen bijdrage te betalen. Dit wordt vanuit uw basisverzekering vergoed.
Heeft u een WMO indicatie voor huishoudelijke hulp en/of begeleiding en bent u op zoek naar een thuiszorgorganisatie die huishoudelijke hulp en/of begeleiding kan bieden dan bent u van harte welkom bij ons. De zorg vanuit de WMO wordt niet helemaal vergoed. Er wordt door de gemeente een eigen bijdrage in rekening gebracht bij u.

U kunt overigens ook zonder indicatiestelling bij LZorg voor alle vormen van thuiszorg terecht. Wij zijn u graag van dienst. U hebt dan de regie helemaal zelf in handen, u hoeft niet het aanvraagtraject van indicaties en verantwoording in, en betaalt zelf voor de diensten van LZorg. Ook met een PGB kunt in overleg zorg bij ons inkopen.

Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in de Vaandel en om flexibel op uw wensen in te kunnen spelen gaat Lzorg haar activiteiten verder uitbreiden, gebaseerd op de competenties die binnen de organisatie zijn opgebouwd: klantgerichtheid, kwaliteit en kleinschaligheid.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons nemen.

Klachten

Bekijk hier het klachtenreglement van LZorg.

Privacy

Bekijk hier het privacyreglement van LZorg.

Share This